Skip to main content

Lämmityksen ja käyttöveden uusinta tekniikkaa

Jahu Palvelut, Rautalampi

Omakotitalojen ja kesäasuntojen LVI-tekniikkaa

Lämmitys- ja käyttövesiputkistojen sekä laitteiden asennukset, huollot ja korjaukset kuuluvat Jahu Palveluiden työnkuvaan. Huolehdimme putkistojen asennuksista sekä järjestelmien toimivuudesta. Omakotitalojen ja kesäasuntojen LVI-tekniikasta pidetään huolta.

Lattialämmityksellä miellyttävää ja tasaista lämpöä

Lattialämmitys on miellyttävä lämmitysmuoto, sillä lämpö on vedotonta ja tasaista. Lämpimällä lattialla on mukava kulkea ja olla myös paljain jaloin. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla lattialämmitysjärjestelmällä voidaan estää myös esimerkiksi ikkunoista tulevaa vetoa. Vastaavasti lämpimänä vuodenaikana lattia ja sitä kautta myös huoneilma saadaan järjestelmän avulla mukavan viileäksi.

Lattialämmitysjärjestelmä on huomaamaton, eikä sitä tarvitse ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, koska järjestelmä jää piiloon lattiarakenteiden alle. Järjestelmä takaa vapauden myös ikkunakorkeuden suunnittelun ja lämpöpattereiden suhteen. Lattialämmityksen etuja on paljon, joten ei ole ihme, että lattialämmitys on selvästi suosituin uudisrakentamisen lämmönjakelumuoto, mutta sopii mainiosti myös saneerauskohteisiin.

Ota yhteyttä lämmitys- ja käyttövesiasioissa.  Kysymisestä ei laskuteta!

Soita ja pyydä maksuton arviokäynti!